Rezultati

Na kraju GreenTech Entrepreneurship Challenge projekta, ostavljamo nasljeđe projekta kako bi ostali zainteresirani nastavnici, edukatori i organizatori organizirali slična natjecanja. Svi materijali dostupni su na hrvatskom i makedonskom jeziku.

Vodič za nastavnike i moderatore natjecanja

U vodiču za nastavnike i moderatore natjecanja nalaze se sve informacije kako organizirati i voditi natjecanje te primjere najbolje prakse koje mogu koristiti nastavnicima, organizacijama koje bi htjele organizirati slične edukacije i natjecanja.

Nastavni plan i program

Uz detaljni vodiču za nastavnike i moderatore natjecanja izradili smo i nastavni plan i program u kojem smo sažeto definirali što je sve potrebno za pripremu i izvođenje pet nastavnih cijelina te organizaciju školskog natjecanja.

GreenTech Entrepreneurship Challenge lessons learned

Osim Vodiča za nastavnike i moderatore natjecanja, izradili smo Lessons learned dokument u kojem smo saželi sva učenja iz Hrvatske i Sjeverne Makedonije te se nadamo da će dokument uz Vodič za nastavnike biti odlično polazište za sve zainteresirane za provođenje natjecanja.

Baza rezultata svjesnosti učenika o zelenim tehnologijama

Tijekom projekta proveli smo dvije ankete za učenike koji su sudjelovali u GTEC projektu te smo analizirali svjesnost učenika o zelenim tehnologijama prije i poslije projekta. Također, dodali smo i prijedloge učenika o dodatnim nastavnim aktivnostima u svrhu popularizacije zelenih tehnologija koji će biti dostavljeni školama, prezentirani nastavnicima i javno predstavljeni na web stranici projekta.

Želite podržati GreenTech
Entrepreneurship Challenge?