Podržite inovativne ideje učenika koji će se natjecati na završnom GreenTech Entrepreneurship događanju u Zagrebu!

GreenTech Entrepreneurship Challenge je natjecanje za učenike viših razreda tehničkih srednjih škola s ciljem osmišljanja inovacija u području zelene tehnologije i razvoja poduzetničkog načina razmišljanja kroz praktičan rad. U Hrvatskoj u izazovu sudjeluju Srednja škola Krapina, Tehnička škola Čakovec, Elektrostrojarska škola Varaždin i Tehnička škola Virovitica.

Nakon provedenih pet edukacija za učenike u kojima su učenici naučili više o samom razvijanju ideje i pokretanju svog biznisa, timovi učenika iz svih škola imalo je priliku predstaviti svoja rješenja na školskom natjecanju. 

Nakon školskog natjecanja, slijedi vrhunac programa, kada će tri tima iz svake škole pokazati svoja rješenja na međuškolskom natjecanju. Rješenja koja će timovi učenika prezentirati ocijenit će stručan žiri koji se sastoji od Predraga Samardžija (Zagrebačke otpadne vode – upravljanje i pogon), Mario Špadina (SeaCras), Goran Ladišić (O2 projekt) te Sandra Vlašić (Zelena Energetska Zadruga).

Učenici će se u ovoj fazi  natjecati s ostalim odabranim timovima iz drugih škola za novčane nagrade koje su osigurale  Zagrebačke otpadne vode – upravljanje i pogon te Infobip!

Međuškolsko natjecanje održat će se u petak, 25.11. Na lokaciji Infobip Campusa u Zagrebu (Utinjska ul. 29.)

Rješenja koja su učenici osmislili nalaze se na službenoj stranici projekta greentech.leanstartup.hr te će  od 22.11. do 24.11.do podne svi imati priliku glasati za najbolje rješenje označavanjem sa “sviđa mi se” i dijeljenje s drugima.  

Sudjelujte u stvaranju pozitivnih promjena i glasajte za najbolje rješenje učenika!

Pratite napredak naših učenika na TikTok profilu i podržite ih komentarom i lajkom!