Join us at the GreenTech Entrepreneurship Challenge Webinar and find out what students and teachers got by participating in the project!

Бидејќи проектот GTEC е при крај, ќе организираме краток дисеминациски вебинар на кој ќе го претставиме проектот GTEC, организациите кои го спроведоа проектот и наставниците кои учествуваа во проектот. Ќе ги презентираме и резултатите што ги постигнавме во текот на проектот и ќе дадеме примери за најдобра практика на заинтересираните учесници за организирање слични натпревари.

 

Поврзете се преку платформата Zoom на 24 јануари во 14 часот. и дознајте што научиле и постигнале учениците и наставниците од средните технички училишта од Хрватска и Македонија на овогодинешниот натпревар GreenTech Entrepreneurship Challenge.

 

Врската за пристап до вебинарот е тука.